dimarts, 5 d’abril del 2011

De cami cap a Perú...Illa del Sol

Estem molt tristos de deixar Bolivia, la veritat és que aquest país ens ha encantat, només els hi falta el mar per tenir-ho tot, i a molt bon preu!! jeje.

Però no hi ha més a fer, em de continuar el camí, i ens despedirem d'aquest fantàstic país amb el llac Titicaca (quin nom!!!), un mar d'aigua dolça a 3000 metres d'alçada. Per fer-ho anirem fins a la Illa del Sol des de Copacabana.
Estem en plena ruta turística entre Bolívia i Perú.

La Illa del Sol seria com la Formentera de Bolívia, una petita illeta tranquil.la i amb tots els serveis tuíistics necessàris. Nosaltres em optat per fer la visita d'un dia, tot i que pensem que la gràcia està en quedar-s'hi a dormir.

Més tranquil que Formentera!!

La Visita d'un dia ha consistit en travessar l'illa de nord a sud caminant, la veritat, hagues preferit fer-ho d'una altre manera...

Inici del camí, zona nord de l'illa.

"Cholitas campesinas" al nord de l'illa

Un descans buscant ruines Inques, on són?

Àrid camí entre el nord i el sud de l'illa

Peatges al mig del camí ¿?
(ja és la tercera que trobem... i paguem!!)

Bé, cal comentar que et venen el camí com una ruta Inca ¿? nosaltres no vam trobar gaires ruïnes. Només una gran pedra que feia ombra i que deien que era sagrada (vam suposar que era per la ombra que feia!!). I les comunitats que hi viuen es dediquen a instal·lar "boleterias" al mig del camí i fer pagar drets de pas als turistes ¿? la veritat, no és gaire agradable, sembla que et prenguin el pèl. A part d'això, els paisatges i la tranquil·litat eren impagables.

Entrem a la comunitat de Yumani al sud de l'illa

1 comentari:

  1. mira que anar fins a Bolivia per seguir pagant "peatges"..... jejeje

    Tot i que aquí de 6000 no en tenim! impressionants tots els paisatges!

    salut!

    ResponElimina