diumenge, 1 de maig del 2011

San Francisco


Ei, això és Amèrica!! El primer que ens trobem són els sense sostre negritos i amb els pantalons 4 talles grans, que van amunt i avall amb el seu caminar, esperant que algú els doni la calderilla després de comprar quelcom al supermercat, i gràcies a un d’ells trobem l’alberg, i com no, els seus amos també sòn bastant peculiars, i per descomptat, bona gent, aquí hi hem estat molt bé.


Carrer de l'Arberg Union Square Backpackers

La ciutat és neta, tranquil·la, silencionsa, i reclaco.... realment neta. La major part del transport públic és elèctric (i em pregunto perquè no és així a casa nostre!!) ni fa fum ni soroll. Els seus carrer estan plens de petits desnivells, colors, i música.

San Francisco des del mar

Tenim 6 dies per disfrutar-la tranquil·lament, i comencem per China Town, que ens queda aprop de l’alberg, i més amunt hi ha el barri Japonés. Anem fins al port tot passejant, on comprem l’entrada per visitar alcatraz pel dia avans de marxar, i decidim tornar amb uns dels famosos tranvies antics.

Tranvies

També visitem el Mission, barri espanyol on hi viuen molts immigrants hispans. Està ple de botigues d’artesania, locals musicals, restaurants bons i barats.... hi vem anar dues vegades, és genial, i tot caminant amb l’idea de fer un burrito ens vem trobar amb l’opurtunitat de poder menjar pa amb tomàquet i pernil salat!! Ei, que bó que estava!!

Barri Mission

Bar espanyol en el Mission

Pa amb tomàquet i truita de patates!! Mmmm!!

També hem conegut el barri hippy, Astrish, un viatge al passat americà. I el centre de la ciutat, on hi ha les botigues de les millors marques i dissenyadors en mig d’oficines i moltes galeries d’art.

Passejant per Astrish


Botigues de Astrish



Centre de la ciutat


De camí cap al Crockest Street, el carrer més famós de San Francisco per les seves 5 corbes en un tram de 25 metres.

I com no, també vam visitar el famós Golden Gate Bridge amb les fotos de rigor.

la floreta

el guapo

I l'últim dia vam visitar Alcatraz, una presó històrica, realment molt ben apreparada per les visites turístiques, on a través d’un audiòfon ens fan fer viure escenes penitenciàries reals, molt recomanable!!!

Alcatraz

Les celes

Aquests dies a San Francisco hem viscut una experiència americana, on hem conegut l’amabilitat dels americans i hem vist la realitat d’un ciutat que podria ser exemplar en algunes coses, i potser no tant en unes altres, ja que ens va sorpendre la quantitat de sense sotre que viuen pels carrers de la ciutat.



Centre de San Francisco un dimecres qualsevol a les 7 de la tarda

I de nou volem cap a un nou destí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada