dijous, 24 de febrer del 2011

Pedales de la Muerte


Mentre esperem la maleta no deixem de fer coses i aprofitem el temps per conèixer La Paz, recollir informació i planificar la ruta, i per descomptat, no hem pogut evitar anar a fer la famosa “ The death road”.

Els Pedales de Muerte consisteix en un descens en BTT de 64 km per la coneguda “Carretera de la Muerte”. El punt de sortida està situat a 4700m i el d’arribada a 1100m, més de 3000m de desnivell en bicicleta per una carretera no més ample de 3 metres, just per el pas d’un sol vehicle, i amb penya-segats de fins a 600m. Tot començant en clima d’alta muntanya i fred, i acabant amb el calorós i humit clima tropical.

Un experiència molt recomanable tan com per l’aventura, com pel paisatge, com la gent que es coneix i el “banyito” final a la piscina del restaurant on vàrem dinar.

N’hi ha però que es van banyar abans. L’Esther va fer una remullada en uns dels rius que es travessa durant el descens. Va caure en mig del riu i va quedar molla de cap a peus!! Hi ha fotos!! Ara ella diu que el de davant la va fer caure!! Val a dir que no va ser l'única.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada